РусскийУкраїнськаЧас роботи: Пн-Пт: 9.00-18.00, Сб: 9.00-15.00, Нд: вихідний

Great Wall М4 буде представлений в Україні в другому півріччі 2015

27.02.2015

Great Wall М4

Great Wall, провідний виробник SUV і пікапів в КНР, постійно розробляє нові сучасні моделі і вдосконалює існуючу лінійку.

Рестайлінговая версія стильного і яскравого сіті-кросовера Great Wall M4 буде представлена ​​на вітчизняному ринку в другому півріччі 2015-го року і має всі шанси стати бестселером бренду.

Уже два роки поспіль серед лідерів з продажу в сегменті SUV в КРН - такі моделі, як Great Wall H6 і Great Wall M4, які ознаменували новий рівень якості та надійності в класі.

Great Wall M4 - неабиякий міський SUV приваблює покупців неперевершеним європейським дизайном, сучасним обладнанням, щедрою комплектацією і переконує ексклюзивними гарантійними умовами (7 років або 100 000 км пробігу).

Great Wall М4

М4 був вперше представлений в Україні в травні 2013 року і стрімко завоював прихильність українських автолюбителів. За неповних два роки 350 вітчизняних автолюбителів стали власниками нових Great Wall M4, а сама новинка зайняла частку 17% в загальних продажах бренду.

Рестайлінгова версія кросовера надійде в салони китайських автодилерів навесні 2015 року та, за попередніми даними, наприкінці поточного року стане доступною до придбання в Україні (після проходження обов'язкової сертифікації в ЄС).

Новинка виділяється новими елементами екстер'єру та інтер'єру, виконаними відповідно до сучасних європейських трендів. M4 New отримав новий передній і задній бампери, за рахунок яких загальна довжина моделі збільшилася на 3,5 см (до 3,99 м) і денні ходові LED-вогні.

Інтер'єр став ергономічнішим, а матеріали обробки якіснішими. На центральній консолі розміщений 8-дюймовий сенсорний дисплей, під ним новий блок управління кліматичною системою. На мультирулі з шкіряною обробкою розташоване управління аудіо-системою, круїз-контролем, Bluetooth, що дозволить водієві менше відволікатися від дороги під час поїздки.

Що стосується силового агрегату, виробник вирішив залишити перевірений 1,5л двигун VVT, який вигідно відрізняється скромним апетитом, невибагливістю в експлуатації та надійністю.

На вибір покупцеві будуть доступні версії з механічною трансмісією і 6-ступінчастий "автомат".

Компактні розміри М4, великий дорожній просвіт 185 мм покликані полегшити маневрування в мегаполісі, а також дозволять власнику без будь-яких проблем дістатися до улюбленого місця для пікніка.

Конструктори Great wall також подбали про безпеку автомобіля. Так, вже в базовій комплектації М4 - фронтальні подушки безпеки, посилений каркас з декількома зонами деформації, дискові гальма коліс, системи ABS, EBD, BA. Камера заднього виду і парктроник полегшать безпечну парковку, а пластикові кузовні накладки дозволять уникнути дрібних пошкоджень і подряпин.

Завдяки виходу нової моделі на ринок, дистриб'ютор ТОВ «Богдан-Індустрія» планує наростити загальні продажі авто Great Wall в Україні і увійти в топ-3 в сегменті SUV в середньостроковій перспективі.

Є час почитати? Можливо вас зацікавить:

26.02.2015 Bosch KeySecure System – проста і зручна перевірка оригінальності автозапчастин Bosch Bosch KeySecure System – проста і зручна перевірка оригінальності автозапчастин Bosch

​ Перевірка компонентів бензинового та дизельного вприску, стартерів і генераторів Простий, швидкий і зручний сервіс перевірки Можливість як автоматично зчитувати захисний код за...

26.02.2015 Китайці представлять новий кросовер Китайці представлять новий кросовер

На Женевському автосалоні 2015 китайська компанія Qoros представить кросовер 3 City SUV. Авто являє собою модифікацію QOROS 3: модель похвалиться кліренсом, підвищеним на 17 см, і захисним...

23.02.2015 Тест-драйв Chery Arrizo 7 Тест-драйв Chery Arrizo 7

Вісім подушок безпеки, включаючи «шторки» по всій довжині салону, шкіряна обробка сидінь, запуск двигуна з кнопки - все це Chery Arrizo 7 ... ​ Вісім подушок безпеки,...

21.02.2015 Перший у світі міжміський електроавтобус від корпорації "BYD" Перший у світі міжміський електроавтобус від корпорації "BYD"

BYD Motors Inc., aмepикaнcькe відділення кopпopaції BYD, пpeдcтaвилo пepший в світі міжгopoдній елeктpoaвтoбуc. ​ Піcля уcпішнoї пpeзeнтaції в жовтні 2014 року унікaльнoгo 18-мeтpoвoгo...

» Всі новини

Проголосувало   1
.