РусскийУкраїнськаЧас роботи: Пн-Пт: 9.00-18.00, Сб: 9.00-15.00, Нд: вихідний

Bosch KeySecure System – проста і зручна перевірка оригінальності автозапчастин Bosch

26.02.2015

Bosch KeySecure System

  • Перевірка компонентів бензинового та дизельного вприску, стартерів і генераторів
  • Простий, швидкий і зручний сервіс перевірки
  • Можливість як автоматично зчитувати захисний код за допомогою мобільного додатку, так і перевіряти код на сайті

Для захисту ряду автомобільних запчастин від підробок компанія Bosch застосовує багатоступеневу систему захисту KeySecure. За її допомогою можна перевірити оригінальність електричних паливних насосів, лямбда-зондів, датчиків витрати повітря, стартерів і генераторів, а також компонентів дизельного вприску – свічок розжарювання, клапанів тиску, нагнітальних клапанів, плунжерних пар і розпилювачів.

На упаковці продукції, захищеної системою KeySecure, розміщено спеціальну наклейку із захисним кодом та голограмою. Це дозволяє переконатися в оригінальності та якості запчастин, не розкриваючи коробки.

Bosch KeySecure System

Перше покоління захисних наклейок KeySecure з’явилося у 2007 році та містило в собі 15-значний код і звичайну голограму. В 2009 році на наклейках став використовуватися MAPP-код, який уможливив автоматичне сканування символів. З 2012 року в системі почав використовуватися 16-значний код, а на голограму почали наносити номери, що збігаються із останніми символами коду.

Завдяки всім проведеним змінам тепер можна просто, швидко і зручно переконатися у оригінальності та якості запчастин Bosch за допомогою сервісу перевірки KeySecure.

Для цього можна скористатися мобільним додатком NeoReader для смартфонів на базі Android та iOS. Додаток доступний у Google Play Маркет та Appstore за запитом “NeoReader”. Посилання на додаток також доступні на сторінці автозапчастин Bosch в інтернеті в розділі «Ремонт і сервіс». Перевірити товари можна також на сайті власноруч, ввівши захисний код з наклейки KeySecure.

За результатами перевірки користувач отримає інформацію, що підтверджує якість продукції. При цьому в мобільному додатку буде відображений один з кольорових індикаторів. Зелений говорить про те, що код перевірки зареєстровано вперше і продукція є оригінальною. Жовтий свідчить, що унікальний код коректний, але вводився вже багато разів – це характерно для підробок. У даному випадку слід звернутися до продавця для повернення товару або його заміни на оригінальний продукт Bosch. Якщо ж за результатами перевірки буде відображено червоний індикатор, це означає, що унікальний код перевірки пошкоджений, введений невірно або не існує.

Bosch KeySecure System

При виникненні будь-яких неоднозначних ситуацій щодо роботи системи Bosch KeySecure System можна звертатися безпосередньо до компанії Bosch за електронною адресою: brandprotection.aa@ru.bosch.com.

Є час почитати? Можливо вас зацікавить:

26.02.2015 Китайці представлять новий кросовер Китайці представлять новий кросовер

На Женевському автосалоні 2015 китайська компанія Qoros представить кросовер 3 City SUV. Авто являє собою модифікацію QOROS 3: модель похвалиться кліренсом, підвищеним на 17 см, і захисним...

23.02.2015 Тест-драйв Chery Arrizo 7 Тест-драйв Chery Arrizo 7

Вісім подушок безпеки, включаючи «шторки» по всій довжині салону, шкіряна обробка сидінь, запуск двигуна з кнопки - все це Chery Arrizo 7 ... ​ Вісім подушок безпеки,...

21.02.2015 Перший у світі міжміський електроавтобус від корпорації "BYD" Перший у світі міжміський електроавтобус від корпорації "BYD"

BYD Motors Inc., aмepикaнcькe відділення кopпopaції BYD, пpeдcтaвилo пepший в світі міжгopoдній елeктpoaвтoбуc. ​ Піcля уcпішнoї пpeзeнтaції в жовтні 2014 року унікaльнoгo 18-мeтpoвoгo...

19.02.2015 Перші 100 автомобілів Geely Emgrand 7 менше, ніж за $10000 Перші 100 автомобілів Geely Emgrand 7 менше, ніж за $10000

​ Тільки для 100 перших покупців* пропонується лімітована партія Geely Emgrand 7 за спеціальними цінами від 249 900 грн. до 311 900 грн.** в залежності від комплектації. При поточному курсі...

» Всі новини

Проголосувало   2
.