РусскийУкраїнськаЧас роботи: Пн-Пт: 9.00-18.00, Сб: 9.00-15.00, Нд: вихідний

Цей автомобіль став хітом для Китаю. ФОТО

25.03.2015

Geely GC9

У Піднебесній стартували продажі нового седана Geely GC9, який створювався в тісній співпраці з фахівцями компанії Volvo.

Як повідомляє прес-служба Geely, у себе на батьківщині новинка викликала неабиякий ажіотаж. Присвячену запуску моделі спецверсію GC9 Limited Edition тиражем в 1000 екземплярів китайці розібрали, як гарячі пиріжки, всього за 77 хвилин після початку прийому замовлень.

Продажі седана Geely GC9 здійснювалися в онлайн-режимі за допомогою чотирьох інтернет-ресурсів, а весь тираж «стартової» спецверсії автомобіля був розкуплений за 1 годину 17 хвилин.

Geely GC9

Флагман в такому виконанні виділяється, в першу чергу, особливою обробкою екстер'єру та інтер'єру. Причому, покупцям запропонували на вибір відразу дві комплектації - Classic і Prestige, доступні з єдиним мотором - це 1,8-літровий турбодвигун розробки Geely, який агрегатується з 6-ступінчастим автоматом DSI. Одночасно з наддувним агрегатом під капотом GC9 заведуться і два атмосферника - об'ємом 2,4 і 3,5 л.

Як і личить флагманської моделі (але ще далеко не всім китайським виробникам), новинка радує багатим списком опцій, де серед іншого можна побачити системи кругового огляду, моніторингу мертвих зон і запобігання фронтальних зіткнень, проекційний дисплей або електрорегулювання задніх сидінь, а також мультимедійну систему з навігацією і виходом в інтернет.

Geely GC9

Седан GC9 став пілотної моделлю марки Geely, яка була розроблена під авторським наглядом дизайнера Volvo Пітера Хорбері. У його команду увійшло понад 220 фахівців з чотирьох великих дизайн-центрів - в Гетеборзі, Шанхаї, Барселоні та Лос-Анджелесі. Як неважко здогадатися, флагманська машина і буде задавати дизайнерський вектор всім майбутнім новинкам компанії Geely. Український дебют нового седана вже не за горами - Geely пообіцяв привезти машину до кінця 2015 року. Вартість GC9 буде відома ближче до старту продажів.

Є час почитати? Можливо вас зацікавить:

25.03.2015 Китайський «близнюк» Volkswagen Touareg Китайський «близнюк» Volkswagen Touareg

У Піднебесній почалися продажі нової модифікації кроссовера з бензиновим турбованим двигуном. Вседорожник Zotye T600, який має чимало спільних стилістичних рішень з німецькою моделлю...

25.03.2015 Китайська держкомпанія купить виробника шин Pirelli Китайська держкомпанія купить виробника шин Pirelli

​Китайська хімічна держкомпанія ChemChina має намір придбати італійського виробника шин Pirelli - п'яту за величиною фірму в своєму сегменті. Загальна сума покупки становить близько 7,1...

25.03.2015 Седан Lifan 630: фото новинки Седан Lifan 630: фото новинки

В засобах масової інформації КНР з'явилися нові зображення седана Lifan 630. Вперше новий автомобіль попався фотошпигунам на початку 2015 року. На думку фахівців в області автомобільних...

22.03.2015 Chery озвучила нову вартість седана Arrizo 7 Chery озвучила нову вартість седана Arrizo 7

Китайський автомобілебудівник Chery Automobile повідомляє про зміну вартості четирехдверка Arrizo 7 на автомобільному ринку Китайської Народної Республіки, в тому числі і модифікації...

» Всі новини

Проголосувало   2
.