РусскийУкраїнськаЧас роботи: Пн-Пт: 9.00-18.00, Сб: 9.00-15.00, Нд: вихідний

На початку 2015 року Geely представить в Україні ще одну новинку

26.12.2014

Український ринок стане одним з перших, куди Geely почне експорт новинки, серійне виробництво якої стартує в Китаї в кінці 2014 року.

Geely GC7 - чергова модель нової серії GC, яка почне продаватися в Україні вже в лютому 2015 року.

На початку 2015 року Geely представить в Україні ще одну новинку

Нагадаємо, що модельний ряд GC - це результат реалізованої компанією Geely «стратегії трансформації», орієнтованої на технологічність та інноваційність при проектуванні автомобілів. Серія GC відрізняє від попереднього покоління автомобілів боле високий рівень надійності, безпеки і комфорту.

На початку 2015 року Geely представить в Україні ще одну новинку

Оновлена Geely GC7 була представлена в кінці листопада 2014 на автосалоні в Гуанчжоу. Новий дизайн екстер'єру Geely GC7 нагадує зовнішній вигляд нового флагманського седана GC9. У автомобіля змінилися фари головного світла, бампери і решітка радіатора. Також автомобіль отримав новий інтер'єр.

Geely GC7 - просторий седан C-high класу, габаритна довжина якого становить 4590 мм, ширина - 1734 мм, висота - 1470 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2600 мм. Об'єм багажного відділення - 480 літрів, а зі складеною спинкою заднього сидіння об'єм збільшується до 1000 літрів.

На початку 2015 року Geely представить в Україні ще одну новинку

Одним з ключових пріоритетів Geely продовжує залишатися безпека. І нове покоління GC7 - не виняток. Седан отримав безліч засобів активної і пасивної безпеки, в т.ч. системи ABS і EBD дев'ятої генерації виробництва компанії Bosch.

Автомобілі, що поставляються в Україну, будуть комплектуватися уже знайомими нашим автолюбителям 1,5 літровими CVVT бензиновими двигунами з ланцюговим приводом газорозподільного механізму і з 6-ти ступінчастою механічною коробкою передач.

Даний двигун встановлюється на цілий ряд популярних моделей Geely і є наймасовішим з усіх вироблених Geely - кількість автомобілів, на які він встановлений, перевищує 1,2 млн. Витрата палива в змішаному циклі всього 7 л на 100 км.

Старт продажів Geely GC7 в Україні запланований на лютий 2015 року. Новинка займе цінову нішу між Geely GC6 і Geely Emgrand 7 1.5.

Є час почитати? Можливо вас зацікавить:

25.12.2014 В Great Wall італійці виявили азбест В Great Wall італійці виявили азбест

Прокурор з Туріну продовжує розслідування з приводу змісту азбесту в китайських автомобілях. Поки він встановив, що 4500 автомобілів Great Wall, що ввозяться в Італію можуть містити цей шкідливий...

24.12.2014 Geely зібралося повторити успіх Volvo Geely зібралося повторити успіх Volvo

Після того, як Volvo вчинила успішні кроки по своєму відродженню - створило нові платформи, двигуни і моделі (як запущений недавно кросовер ХС90), а також розробило ряд інноваційних технологій...

21.12.2014 BYD працює над конкурентом Volkswagen Tiguan BYD працює над конкурентом Volkswagen Tiguan

Один з найбільш просунутих китайських автовиробників - компанія BYD - працює над новим компактним кросовером S3. Машина виступить конкурентом популярним на російському ринку Volkswagen...

20.12.2014 Флагман Geely GC9 офіційно представлений публіці Флагман Geely GC9 офіційно представлений публіці

Створений у співпраці з фахівцями Volvo і отримав ім'я GC9 автомобіль офіційно представлений публіці в Пекіні. Багато оснащений седан надійде в продаж на початку наступного року....

» Всі новини

Проголосувало   2
.