РусскийУкраїнськаЧас роботи: Пн-Пт: 9.00-18.00, Сб: 9.00-15.00, Нд: вихідний

Китайський конкурент Tesla

14.11.2017

Новий китайський позашляховик може проїхати на одному заряді більше 300 км і розрахований на сім пасажирів

Автомобіль Nio ES8. Фото 1

Китайська машинобудівна компанія NextEV на весняній виставці в Шанхаї показала свою нову модель - позашляховик Nio ES8 на електричному ходу. Передпродажний показ новинки відбудеться на автошоу в китайському Гуанчжоу, в листопаді місяці. За задумом виробника, перші електромобілі зійдуть з конвеєра і надійдуть в автосалони вже в першому кварталі 2018 року.

Чим дивує новий Nio ES8?

Автомобіль Nio ES8. Фото 2

Семимісний «паркетник» має значні розміри - його загальна довжина 4980 мм, колісна база 3000 мм. Спереду відразу кидається в очі величезна решітка на місці радіатора, яка, звичайно ж, тільки декоративний елемент. Важить нова машина відповідно своїми розмірами - 2460 кг. Інтер'єр салону виконаний в стилі електромобіля Tesla - з більш ніж значним мультимедійним дисплеєм і цифровою панеллю приладів. Особливість інтер'єру - наявність на лобовому склі проекційного дисплея. Індивідуальної рисою Nio ES8 будуть кузов і шасі, виготовлені з легкого сплаву, основою якого є алюміній. Інша особливість - наявність пневмопідвіски, яка, до того ж, може змінювати кліренс автомобіля.

Автомобіль Nio ES8. Фото 3

З технічної точки зору новий електровнедорожнік матиме два мотора, сумарною потужністю 326 к.с., максимальний крутний момент 420 Н.м. Динаміка нового автомобіля буде приголомшлива, до сотні кілометрів розгін займе всього 4,4 секунди. Максиму, до якого може розігнатися новинка - 180 км / год, а в режимі спорт вона зможе досягти і 200 км / год.

Повна зарядка акумуляторної батареї Nio ES8 займає 8 годин, розробниками передбачений режим швидкого заряджання за допомогою спеціальних пристроїв. В останньому випадку за одну годину можна підзарядитися на 80%. Сама батарея літій-іонна, на 67 кВт, дає можливість проїхати автомобілю 360 кілометрів. Якщо швидкість машини буде не більше 60 км / год, дальність пробігу, як стверджують розробники, може зрости до 500 кілометрів. Що стосується їзди на максимальній швидкості - в такому режимі авто зможе їхати близько півгодини, поки повністю не «сяде» батарея.

Компанія NextEV вже має в своєму активі одну вельми вдалу модель. Йдеться про спортивне каре на електричній тязі Nio ЕР9, презентованому роком раніше.

Автомобіль Nio ES8. Фото 4

Майбутні автомобілі Nio ES8 будуть збиратися спільним заводом компаній NextEV і JAC. Ціна моделі очікується в районі 50 тисяч доларів. Багато експертів вважають що, по крайней мере, на китайському ринку, кросовер від компанії NextEV складе серйозну конкуренцію американської Tesla Model X. В усякому разі, його технічні характеристики разом з дизайном дозволяють на це сподіватися, а якщо врахувати ціну, яка нижче, ніж у американського конкурента, то в цьому вже не доводиться сумніватися.

Є час почитати? Можливо вас зацікавить:

07.11.2017 Нова китайська «мрія» Нова китайська «мрія»

​ У Китаї з'явився новий бренд автомобілів - Traum, що в перекладі з німецької означає мрія, проте до німецького автопрому він не має ніякого відношення. Під назвою Traum виходитимуть...

01.11.2017 Китайський автопром сьогодні Китайський автопром сьогодні

Вже ні для кого не секрет, що китайська автомобільна індустрія розвивається «скаженими темпами». На кінець 2017 роки кількість брендів китайських автомобілів вже наганяє європейські...

25.10.2017 Китайський JAC на українському ринку Китайський JAC на українському ринку

Поява автомобілів китайської компаніі JAC стала можливою після підписання угоди між компанією «Богдан-Автотрейд» та китайським China Anhui Jianghuai Automobile Co., Ltd (JAC) про право...

16.10.2017 Бюджетний електрокар родом з Китаю Бюджетний електрокар родом з Китаю

Новий малогабаритний електромобіль E-Car GD04B почала випускати китайська компанія Shandong Shifeng (Group) Co., Ltd, яка більше відома як виробник сільськогосподарської техніки....

» Всі новини

Проголосувало   3
.