РусскийУкраїнськаЧас роботи: Пн-Пт: 9.00-18.00, Сб: 9.00-15.00, Нд: вихідний

Китайський JAC на українському ринку

25.10.2017

Поява автомобілів китайської компаніі JAC стала можливою після підписання угоди між компанією «Богдан-Автотрейд» та китайським China Anhui Jianghuai Automobile Co., Ltd (JAC) про право на ексклюзивний продаж автомобілів марки JAC на території України.

Автомобіль JAC. Фото 1

Концерн «Богдан» виробник китайських авто

Починаючи з кінця 2013 року автомобільний завод компанії, що знаходиться в місті Черкаси почав серійне виробництво автомобілів марки JAC. Виробничий цикл складався не тільки зі збірки, а й зварювання частин кузова, його грунтовку та фарбування. Слід відмітити, що в процесі складання використовувалися компоненти більш як 30 виробників з України.

Автомобіль JAC. Фото 2

Презентація автомобілів JAC в Києві

Восени 2013 року в столиці України були вперше представлені публіці автомобілі відомого китайського автогіганта JAC. Всього було презентовано п’ять моделей: JAC J2, J3, J5, J6 и паркетник S5.

JAC J2 –автомобіль створений для міста. Це одна з найбільш поширених моделей компанії, водночас і найбільш вдала, зі своїм неповторним «лицем». Досить компактний автомобіль, оснащений японським двигуном (68 к.с.) в парі з п’ятиступінчастою коробкою передач. J2 вже в стандартній комплектації має все для комфортної, і головне безпечної їзди.

Автомобіль JAC. Фото 3

JAC J3 – седан, відноситься до В-класу. Автомобіль не тільки з красивим, привабливим дизайном, але й економним 1,3 літровим двигуном (99 к.с.), який не дивлячись на малий об’єм дозволяє J3 бути динамічним автомобілем. Багажне відділення (458 літрів) дозволяє подорожувати на природу всією сім’єю з масою речей максимально комфортно.

JAC J5 – представляє С-клас. Авто з неповторним дизайном (робота італійців з ательє Pininfarina), великим салоном та багажником. Комплектація J5 традиційно багата. Тут і клімат-контроль, подушки безпеки, салон оздоблений шкірою, датчик світла, передні крісла, що мають регулювання у 8 напрямах та маса інших корисних дрібниць.

Автомобіль JAC. Фото 4

JAC J5 – семимісний мінівен з дійсно просторим салоном та під стать йому багажником (630 літрів). А при складених задніх сидіннях (кожна з трьох частинок складається незалежно від інших) об’єм виростає до 2100 літрів.

В кінці 2016 року на український ринок вийшов новий кросовер компанії JAC – JAC S2, який практично відразу став популярним серед авто свого класу.

Є час почитати? Можливо вас зацікавить:

16.10.2017 Бюджетний електрокар родом з Китаю Бюджетний електрокар родом з Китаю

Новий малогабаритний електромобіль E-Car GD04B почала випускати китайська компанія Shandong Shifeng (Group) Co., Ltd, яка більше відома як виробник сільськогосподарської техніки....

11.10.2017 Китайська компанія Chery виходить на ринок Європи Китайська компанія Chery виходить на ринок Європи

На автошоу в німецькому Франкфурті концерн Chery представив свій новий позашляховик Chery Exceed TX, розроблений спеціально для європейського ринку. Варто відразу уточнити - новинка від Чері поки...

13.09.2017 У Китаї планують запустити потяг розвиваючий 4000 км/год У Китаї планують запустити потяг розвиваючий 4000 км/год

У КНР почали роботи над принципово новою транспортною системою HyperFlight, яка дозволить розганяти поїзда до швидкості 1000 км/год. За словами фахівців, такі склади вже можна буде побачити в...

09.09.2017 Новий підвісний електропоїзд - самий швидкий в Китаї Новий підвісний електропоїзд - самий швидкий в Китаї

Китайські спеціалісти почали випробувальний підвісний монорельсовий поїзд. По словам специалистов, новый транспорт, отримав назва «Небесний поїзд», незважаючи на початок тестових...

» Всі новини

Проголосувало   3
.